Concurs fotogràfic sobre monuments

Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments és un concurs de fotografia i patrimoni convocat per l’Agencia Catalana del Patrimoni Cultural. Es tracta d’un concurs de narració fotogràfica (fotografia & storytelling), que consisteix en la presentació d’una o vàries fotografies a través de la xarxa social Instagram, amb una petita història. Amb aquest concurs es pretén apropar el patrimoni monumental als i les joves per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.

Poden participar en el concurs els alumnes de qualsevol centre educatiu de secundària, batxillerat i cicles formatius de Catalunya. Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies (fotografia única, composició de vàries fotografies presentades en l’enquadrament d’una sola o una sèrie d’un màxim de tres imatges independents connectades narrativament), acompanyades d’un text de no més de 80 paraules o 450 caràcters, que expliqui una història sobre l’element patrimonial al qual s’ha fet una fotografia.

Els premis són tant per als alumnes com per als centres. El termini de presentació de treballs finalitza el proper 31 de maig de 2016. Més informació sobre el concurs al web culturaeducacio.gencat.cat/efim.