Arriba la 4a edició d'Emprende amb Valors

El projecte pretén potenciar entre els joves estudiants les competències, els valors i les actituds que hauran de tenir presents davant de qualsevol reptes professional. Així com fomentar la cultura emprenedora entre els més joves.

Aquesta quarta edició contempla diferents activitats que tenen com a principals objectius:

  • Sensibilitzar als joves en els valors del treball perquè tinguin referents sòlids al llarg de la seva carrera professional que l'ajudin a entendre i compartir les noves cultures que caracteritzen el nostre mercat laboral. 
  • Aprofundir en els valors més propis de l'emprenedoria a través de testimonis i casos empresarials. 
Aquesta iniciativa va adreçada a l'alumnat i professorat de secundària obligatòria i postobligatòria de la ciutat de Barcelona i l'àrea metropolitana, i s'emmarca dins el Projecte de Vida professional, impulsada per Barcelona Activa, el Consorci d'Educació de Barcelona, la Fundació BCN Formació Professional, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i FemCat.

Els continguts del taller es centren en els valors del treball entesos com aquell conjunt de conviccions dotades d'un significat rellevant per la persona i que orienen la seva conducta vers el treball. Per tant, la presa de decisions, les actituds i comportaments que un professional té en un entorn de treball venen guiats pels seus valors.

El programa us ofereix:
  • Un cicle de conferències amb persones rellevants des d'una perspectiva mediàtica, professional o vital. 
  • Visites a empreses per aproximar el món empresarial a l'alumnat i conèixer de primera mà els professionals que hi ha al darrera. 
  • Tallers monogràfics per tal de transmetre els valors del treball, donar coneixements i promoure la reflexió dels joves.  
Vía |Emprendre amb valors.cat